Få era vigselringar så som ni vill ha dem

Är det så att ni har börjat titta efter vigselringar? Kanske det är ett bröllop på gång och ni känner att ni vill ha de perfekta ringarna. ​​ Om ni vänder er till Anders Fors Guldateljé som har egen verkstad för vigselringar så kan ni få dem skräddarsydda. 
egen verkstad för tillverkning av vigselringar
Det är ju ett viktigt val detta med vigselring. Tanken är att man ska bära denna ring för resten av livet. Då vill man ju att den är snygg så väl som skön att ha på sitt finger. Eftersom ni hos denna ateljé kan få dem skräddarsydda, så kan ni få vigselringar som ingen annan har. De kan bli helt unika och efter ert eget tycke och smak.

Bestäm er för rätt sorts vigselring

Det finns ofta många vigselringar färdiga att köpa. De ser ut på ett särskilt sätt och är oftast i stort sett likadana. Om ni vill skilja er från mängden, med unika ringar för er vigsel, använd er av Anders Fors Guldateljé som har egen verkstad för vigselringar. Det finns inga regler för hur era ringar ska se ut eller vara. Denna guldsmed lyssnar på era önskemål och tillverkar sedan ringarna utifrån det. Ni kan vara med i processen och bestämma hur de ska se ut, vad det ska vara för material, om det ska vara gravering och så vidare. Säg till vad er budget är för era ringar och sedan kan guldsmeden ta fram de perfekta ringarna för just ert bröllop.