Lottie dockor inspirerar till lek

Barn har genom alla tider älskat att leka med dockor av olika slag.  En Lottie docka är en variant av docka, som passar alla barn, oavsett kön. Ser man tillbaka i tiden, så har dockan funnits redan under de antika civilisationerna så väl som att de har använts och används även idag inom vissa religioner som ett magiskt redskap. Moderna dockor, kom under 1600-talet och började tillverkas i Tyskland.

 Idag finns det en mängd olika sorters dockor, i en mängd olika material. Från början var dockan tillverkad av trä eller lera. Idag finns det dockor gjorda av plast, vax, porslin, celluloid och så vidare. Det är en mycket uppskattad leksak hos barn, särskilt om man väljer Lottiedockor.

Lottie -  en docka att leka med

Dockor överlag är något barn älskar att leka med och Lottie dockor är perfekt anpassade för detta ändamål. De är tillverkade på det vis att de har välarbetade detaljer, böjbara leder, så väl som att håret på dem går att kamma. Till dessa Lottiedockor finns det även en mängd olika kläder och tillbehör att använda. Dessutom finns det olika varianter av Lottie, med olika sorters hår, hudfärg och accessoarer. Det gör att alla barn kan hitta sin egen favorit av en Lottie docka. 

​​Om du vill köpa en sådan här docka till ditt barn, så hittar du dem hos till exempel Ombonat & mini. De erbjuder även en mängd andra roliga leksaker för barn, som lekmat, mjukdjur, träleksaker, spel & pyssel och mycket mer.