Njut av bra längdskidåkning

Är det så att du gillar längdskidåkning? Du som vill ha riktigt bra längdskidåkning, du ska bege dig till Idre Fjäll. Här finns en året runt-anläggning som erbjuder bra skidåkning, både längdskidåkning och utför. Du kan hyra en stuga och sedan ägna dina dagar åt skidåkning och mycket mer. På Idre Fjäll så finns det hela 82 kilometer med längdspår. Av dessa är det 30 kilometer som är elbelysta. Spåren som finns utgår från skidstadion som ligger intill Västbacken.  Du som vill slipa din teknik kan gå på längdskidskola om du vill. Utöver längdskidåkning så finns det även annan sorts skidåkning samt även andra aktiviteter. Det är perfekt att välja detta ställe för din skidsemester.

Är du en längdskidåkare?

Om du är en längdskidåkare som vill ägna dig åt längdskidåkning så är det inte fel att boka in Idre Fjäll. Det passar även bra för dig som vill åka utför. Idre Fäll ligger i Älvdalens kommun. Själva liftanläggningarna ligger på fjället Gränjåsvålen.  Det finns skidskolor samt att det även finns en snowpark som är bra för den som vill åka lite freestyle. De har även andra trevliga aktiviteter så som rida häst, åka hundspann eller skoter eller ha kul på after ski. 

Det finns flera olika stugor att hyra här, för att du ska få den allra bästa skidsemestern. Om det är så att du vill veta mer om Idre Fjäll eller vad det finns för olika aktiviteter utöver skidåkning, så besök deras hemsida.